(VIDEO) Brandweer onderweg naar grote brand Hapert, “Daar doen we het voor”

Foto: Rico Vogels

(VIDEO) Brandweer onderweg naar grote brand Hapert, “Daar doen we het voor”

HAPERT – De brandweer rukt dagelijks uit en meestal is het een kleine brand of gaat het team onverrichte zaken weer terug naar de kazerne. Als er dan eens een keer echt een hele grote brand is laten ze dat dan ook echt merken!


De Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost is niet blij met deze beelden vanuit de brandweerwagen en gaat dit daarom intern onderzoeken. In de video is te zien hoe brandweermensen aankomen bij de brand bij Van der Heijden Transport afgelopen vrijdag. Bij het zien van de vlammen en enorme rookwolk reageren brandweerlieden enthousiast. Een brandweervrouw zegt in het plat Brabants: ‘’Daar doen we het voor, of nie!’’ En vervolgens is er nog een keer gejuich en de kreet ‘mooi’ te horen.

Een compilatie van de brand met het bewuste brandweermoment is hieronder te zien (VKMAG). Kijk en luister……