Spectaculaire achtervolging eindigt in sloot in Kerkdriel

Foto: Jurgen Versteeg

Spectaculaire achtervolging eindigt in sloot in Kerkdriel

KERKDRIEL – Een spectaculaire achtervolging in Kerkdriel is geëindigd in een sloot aan de Provinciale weg in Kerkdriel. De achtervolging was in Haaften begonnen bij een pand waar een jaar geleden een drugslab werd ontmanteld. Zo meld een getuige.

foto: Jurgen Versteeg

De achtervolging ging onder andere door Opijnen, Waardenburg, Geldermalsen, Zaltbommel en eindige in Kerkdriel. In de auto zat één persoon. Deze is direct aangehouden nadat deze op zijn kant in de sloot terecht is gekomen. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Veel politieauto’s hebben schade opgelopen tijdens de achtervolging. Zo’n 12 politievoertuigen zaten achter de auto aan. De auto, een Fiat Doblo met een aanhanger heeft ook grote schade opgelopen.