Verdachte (29) aangehouden voor schietincident Rijen

Stockfoto – MaRicMedia

Verdachte (29) aangehouden voor schietincident Rijen

RIJEN / OOSTERHOUT – Donderdagavond 28 mei 2020 is er een verdachte aangehouden in verband met het schietincident in de Karel Doormanstraat in Rijen op 23 mei 2020. De verdachte, 29 jaar oud, werd door een arrestatieteam uit zijn woning gehaald.

Onderzoek
Onderzoek van de politie heeft er voor gezorgd dat de verblijfplaats van de tweede verdachte bekend werd. Eerder werd direct na het schietincident ook al een verdachte aangehouden. Bij de schietpartij raakte één persoon gewond. Deze is met zwaargewond met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.LEES OOK:

Schietpartij in Rijen, verdachte op blote voeten op de vlucht

Dader schietpartij Rijen nog voortvluchtig

Man (32) aangehouden voor schietpartij in Rijen