(VIDEO) Woningbrand door gaslek aan Ulvenhoutselaan in Breda

Foto: Perry Roovers

(VIDEO) Woningbrand door gaslek aan Ulvenhoutselaan in Breda

BREDA – De brandweer is met meerdere voertuigen uitgerukt naar een felle woningbrand aan de Ulvenhoutselaan in Breda. Aan de buitenkant is veel rookontwikkeling te zien en de witte gevel van de woning is zwartgeblakerd. De brandweer heeft opgeschaald naar een grote brand. “Omdat het om een oude woning gaat het het huis in een bosrijk gebied staat hebben we direct opgeschaald”, vertelt een woordvoerder van de brandweer.

Foto: Perry Roovers

Gewond
Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend maar volgens de veiligheidsregio zou het gaan om een gaslek. Bij de brand raakte wel iemand gewond. Ook een agent raakte lichtgewond, hij had rook ingeademd.