(FOTOSERIE) Politie treft werkend drugslab aan, zes aanhoudingen

Foto: Marco van den Broek

(FOTOSERIE) Politie treft werkend drugslab aan, zes aanhoudingen

VORSTENBOSCH – Op de Kampweg in Vorstenbosch heeft de politie bij een inval in de nacht van donderdag op vrijdag een in werkend zijn drugslab aangetroffen. Het lab werd gebruikt voor het produceren van synthetische drugs. De politie kwam het lab op het spoor dankzij een anonieme tip.


De politie had ‘ informatie’ dat er wellicht een lab was op de locatie aan de Kampweg en kwam het donderdagnacht ‘niet toevallig’ tegen in het buitengebied bij Vorstenbosch. Zes mensen zijn daarbij aangehouden. “En dat is best veel”, aldus een woordvoerder van de politie.

Na het onderzoek van de politie zal het lab ontruimd worden. Tot die tijd zal het lab bewaakt worden.