(FOTOSERIE) Zeer grote brand bij transportbedrijf in Hapert

Foto: Rico Vogels

(FOTOSERIE) Zeer grote brand bij transportbedrijf in Hapert

HAPERT – Bij transportbedrijf Van der Heijden aan de Diamantweg in Hapert is vrijdagmiddag brand uitgebroken. De brand is ontstaan op het dak. Er werd opgeschaald naar zeer grote brand. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Meerdere blusvoertuigen zijn onderweg naar het bedrijf om de brand te bestrijden.

UPDATE 15:00
De brandweer heeft opgeschaald naar GRIP1 vanwege de uitbreiding van de brand. De vlammen slaan nu uit een groot gedeelte van de loods.

Dak in lichterlaaie
De brandweer leek de brand onder controle te hebben. Een paar wagens waren zelfs al teruggekeerd naar de kazerne, maar tegen 15.00 uur laaide het vuur weer op en dat ging heel snel. De rookwolken worden groter en groter. Het dak staat in lichterlaaie. Een enorme vuurzee verspreidt zich over Hapert. Alle toeschouwers zijn weggestuurd. 

Meer informatie volgt