Brandweerwagen door brand verwoest bij grote brand Hapert

Foto: Rico Vogels

Brandweerwagen door brand verwoest bij grote brand Hapert

HAPERT – Een brandweerwagen is vrijdagmiddag door brand verwoest bij een grote brand bij een transportbedrijf in Hapert. De hoogwerker stond klaar om ingezet te worden maar de brand sloeg zo snel om zich heen dat er geen redden meer aan was.


Foto: Rico Vogels

Technisch mankement
“De hoogwerker had technische problemen”, verklaart brandweerwoordvoerder Wally Paridaans. Het voertuig stelde zich op naast het gebouw. “Juist op het moment dat het vuur snel uitbreidde, viel hij stil. We hebben hem niet meer kunnen redden.”

Niemand gewond
Er zaten geen brandweermannen meer in de hoogwerker, er raakte dan ook niemand gewond. De brand is nog altijd niet geblust. Ondertussen is de brand opgeschaald naar een GRIP1 brand.LEES OOK:


Zeer grote brand bij transportbedrijf in Hapert