(VIDEO + FOTOSERIE) Autobrand op A27 Oosterhout

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO + FOTOSERIE) Autobrand op A27 Oosterhout

OOSTERHOUT – Een autobrand heeft vrijdagmiddag een Peugeot verwoest. De bestuurder reed met het voertuig richting knooppunt Hooipolder toen zijn auto ter hoogte van Oosterhout rook vertoonde onder de motorkap. De bestuurder heeft zijn voertuig veilig op de vluchtstrook gezet en de brandweer gebeld. Ondertussen waren voorbijgangers het voertuig al aan het blussen met poederblussers.

Ondanks het snelle optreden van de brandweer sloegen de vlammen onder de motorkap vandaan an kan de auto als verloren beschouwd worden. De brandweer heeft de auto geblust. Ten tijden van de bluswerkzaamheden was één rijstrook afgesloten. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk een technisch mankement.