Politie treft tien gestolen puppy’s aan in woning Heusden

Foto: Politie

Politie treft tien gestolen puppy’s aan in woning Heusden

HEUSDEN – De tien puppy’s die vorige week werden gestolen uit een schuur aan het Kerkeveld in Beers, zijn weer terecht. De politie vond de puppy’s na onderzoek woensdag in een huis in de gemeente Heusden. De hondjes zijn nu weer veilig terug bij hun 71-jarige eigenaar Tiny. “Het is niet te geloven.” De hondjes werden gestolen uit een woning in Beers

“We werden gisteravond om elf uur gebeld dat we de puppy’s op konden halen”, vertelt Tiny hoorbaar opgelucht tegenover Omroep Brabant. “Ik heb vannacht eindelijk weer kunnen slapen. Ik had nooit verwacht dat ik ze nog terug zou krijgen.” De twee moederhonden werden bij de diefstal “op een erg nare manier” omgebracht.

Dierenarts
De pups waren erg energiek en leken in goede gezondheid te verkeren. Ze werden in beslag genomen en op het bureau direct opgehaald door de eigenaren. Die gaan vandaag met de pups naar de dierenarts ter controle. Er is een verdachte in beeld en er wordt nog verder onderzoek gedaan in deze zaak.