Zonovergoten en warm Pinksterweekend op komst

Zonovergoten en warm Pinksterweekend op komst

Het pinksterweekend verloopt zonovergoten en droog. Daarbij is het aangenaam warm met op veel plaatsen maxima tussen 20 en 25 graden. Ideaal weer dus voor buitenactiviteiten. Op Pinkstermaandag mogen vanaf 12:00 uur de terrassen weer open.


Terrassen weer open
Warme dagen en de terrassen op maandag weer open. Dat word weer genieten met een lekker glas bier buiten met vrienden…., of toch niet? Iedereen is blij, maar toch ook nog een beetje bezorgd: ‘Ik ben bang dat er meer willen komen dan dat ik er mag ontvangen’ verteld zegt Maaike Matthijssen van het Wapen van Roosendaal aan Bn de Stem.

Gewoon knallen maandag!
,,Maandag om 12 uur kunnen we knallen! Het ziet er heel gezellig uit. Er staan genoeg stoelen, maar of het echt gaat werken blijft spannend.” Matthijssen doelt op de grote afstanden tussen de stoeltjes en tafeltjes. ,,Het zijn bijna allemaal  tweepersoonstafeltjes. We willen de problemen niet zien en gewoon gaan knallen maandag. We hebben er zoveel zin in!”
LEES OOK:

Verwachting beslissing kabinet; “Terrassen niet eerder dan 1 juni open”

Geen proefdraaien horeca in Breda, burgemeester Depla teleurgesteld