(VIDEO) Grote schuurbrand in Budel, brandweer massaal uitgerukt

Foto: Harm van Leuken

(VIDEO) Grote schuurbrand in Budel, brandweer massaal uitgerukt

BUDEL – De brandweer werd omstreeks 17.15 uur gealarmeerd voor een brand in een schuur aan de Burg. Van Houtstraat. De eigenaar van de schuur had geprobeerd om het vuur zelf te blussen, maar dat bleek tevergeefs. Het vuur greep snel om zich heen waarna werd opgeschaald naar grote brand.

Niemand gewond
Meerdere brandweervoertuigen kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden. intussen wist de eigenaar zichzelf in veiligheid te brengen. Op het perceel is een smederij voor ijzerwaren gevestigd. De oorzaak van de brand had niet te maken met het smeden van ijzer, maar een ‘hand gestookte’ sauna heeft de brand veroorzaakt. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.