PSV en Ibrahim Afellay uit elkaar; “wil wel blijven voetballen”

Foto: Marcel van Dorst

PSV en Ibrahim Afellay uit elkaar; “wil wel blijven voetballen”

EINDHOVEN – Ibrahim Afellay (34) en PSV nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar. Dat is in onderling overleg afgesproken. De 57-voudig international wil nog wel door als speler en kijkt of hij elders onderdak kan vinden. De middenvelder voelt zich fit genoeg om minstens nog een seizoen door te kunnen en bewees dat ook de afgelopen periode op het trainingsveld bij PSV. 

Na twee jaar blessureleed maakte hij bij de Eindhovense club na twee jaar zijn rentree. Hij kwam tot drie optredens in de eredivisie en speelde eenmaal mee in een bekerwedstrijd. Afellay had vorig jaar een eenjarig contract ondertekend bij PSV, maar dat wordt dus niet verlengd.