Bredase horeca maakt zich op om open te gaan

Foto: Marcel van Dorst

Bredase horeca maakt zich op om open te gaan

BREDA – De Bredase horeca maakt zich op om as maandag 1 juni, tweede pinksterdag, open te gaan. Met inachtneming van de 1,5 meter regel word het passen en meten. Sommige horeca bedrijven hebben het terras al even uitgezet om te kijken of het werkbaar en haalbaar is. Met een meetlat wordt gekeken hoeveel afstand er nodig is.

Het is nu nog stil op de Havermarkt in Breda. Foto: Marcel van Dorst

Opvallend stil
Op de Havermarkt en de Grote Markt is het nog opvallend stil. Wel is binnen in de horeca bedrijven veel bedrijvigheid te zien. Schoonmaken, likje verf, kleine verbouwing en dat alles om de klanten weer te bedienen en zo enigszins weer wat inkomsten binnen te halen.

Met het goede en warme weer wat ons in het vooruitzicht wordt gesteld kan het niet anders dat de terrassen op deze 1e juni weer vol zitten, maar wel op en andere manier dan we gewend zijn………