Tom Haye definitief naar NAC: ”Zo voelt dat voor mij nog steeds”

Foto: Marcel van Dorst

Tom Haye definitief naar NAC: ”Zo voelt dat voor mij nog steeds”

BREDA – Thom Haye draagt ook komend seizoen het shirt van NAC Breda. De 25-jarige middenvelder maakt definitief de overstap van ADO Den Haag naar de Parel van het Zuiden. Haye werd sinds januari al gehuurd van ADO.

Transfervrij
NAC heeft nu een overeenkomst bereikt met ADO Den Haag en Haye om hem transfervrij over te nemen voor de komende drie seizoenen. “Bij mijn komst in januari gaf ik al aan te willen knokken voor dit jonge en getalenteerde team. Zo voelt dat voor mij nog steeds”, vertelt Haye op de officiële website van NAC. “Ik ben dan ook heel erg blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen. Daarnaast zie ik er erg naar uit om de komende jaren voor onze fantastische supporters te gaan vlammen!”

Ook technisch directeur Tom Van den Abbeele is blij met het vastleggen van Haye. “Thom is een rustige, ervaren, maar ook stuwende kracht die veel praat met de jonge spelers binnen onze selectie. Hij heeft de intrinsieke kwaliteit te coachen en sturen op en naast het veld. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk”, aldus de bestuurder.

Dit bericht bekijken op Instagram

📃✍🏼2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣💛🖤

Een bericht gedeeld door Thom Haye (@thomhaye) op