Snorfietser met spoed overgebracht naar ziekenhuis na aanrijding in Tilburg

Foto: Jack Brekelmans

Snorfietser met spoed overgebracht naar ziekenhuis na aanrijding in Tilburg

TILBURG – Een bestuurder van een snorfiets is vanavond omstreeks 20:00 uur op de kruising van de Dr Deelenlaan en de Dr Eigenraamstraat in Tilburg gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De snorfietser kwam vanaf de Kraaivenstraat en wilde op de kruising recht door de Dr Deelenlaan oprijden. De automobilist verwachtte de snorfietser niet aangezien de Dr Deelenlaan eenrichtings verkeer is geworden in i.v.m. wegwerkzaamheden.


Foto: Jack Brekelmans

Beenletsel
De bestuurder van de snorfiets is met spoed met letsel aan de benen overgebracht naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto en snorfiets getakeld en afgevoerd.