Auto te water Nuenen, twee doden

Foto: Sem van Rijssel

Auto te water Nuenen, twee doden

NUENEN – Twee mensen zijn maandagmiddag gereanimeerd nadat ze rond kwart over vier met een auto in het water waren gereden aan de Brabantring in Nuenen. Voor een vrouw (74) kwam de hulp te laat, zij overleedt ter plaatse aan haar verwondingen. De 80-jarige man is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij later overleden. Er landde een traumahelikopter in de buurt van het ongeval. Omstanders zagen het ongeval gebeuren en hebben het twee-tal uit het voertuig gehaald en zijn begonnen met reanimatie.

Foto: Sem van Rijssel

Duikteam
De auto reed door nog onbekende oorzaak het water in. Volgens de politie werd er met een duikteam van de brandweer nog gekeken of er mogelijk meer personen in het voertuig zaten maar dat was niet het geval.