(FOTOSERIE) Emotioneel afscheid met erehaag voor juf Gea

Foto: Marcel van Dorst

(FOTOSERIE) Emotioneel afscheid met erehaag voor juf Gea

MADE – Op indrukwekkende en emotionele wijze is er maandagmiddag afscheid genomen van juf Gea. De juffrouw van groep 7 werd op vrijdag 15 mei samen met haar man Richard dood gevonden in hun huis aan de Hooimijt in Made. In de straten rondom de school werd een erehaag worden gevormd. Iedereen diende zich daarbij strikt te houden aan de anderhalve meter afstand.


Foto: Marcel van Dorst

Waardig afscheid
“Gea was er altijd voor anderen. Nu willen wij haar een overweldigend laatste eerbetoon geven”, zo scheef haar familie in de rouwkaart. “De familie doet er alles aan om Gea een afscheid te geven dat ze verdient. Daar hechten ze heel veel waarde aan”, zo liet een bron namens de familie weten tegenover Omroep Brabant. “Er doen heel veel verschillend verhalen de ronde. Veel van die verhalen kloppen niet. Zo hebben ze er niet samen voor gekozen om uit het leven te stappen.”

Na uitgebreid onderzoek van de politie werd duidelijk dat het om een gezinsdrama ging. “Meer gaan wij er als politie niet over zeggen. Hier blijft het bij,” zei wijkagent Wesley van Arendonk eerder. “We willen de privacy van alle betrokkenen waarborgen.”
LEES OOK:

Harde klap in Made na gezinsdrama, wijkagent Wesley staat inwoners bij

Emotionele oproep op Facebook dochter Laura na gezinsdrama Made

Schooljuf en haar man dood door gezinsdrama in woning Made

(VIDEO) Twee doden in woning aan de Hooimijt in Made