Quadrijder zwaargewond bij ongeval Heeze

Foto: Rico Vogels

Quadrijder zwaargewond bij ongeval Heeze

HEEZE – In het bosgebied tussen de Somerenseweg en de Sterkselseweg is zondagochtend een quadrijder zwaargewond geraakt. De man reed op een smal bospad toen hij aan de linkerkant wat takken en een boom raakte. Hierdoor werd de bestuurder enkele meters weggeslingerd de bossen in.


Foto: Rico Vogels

Moeite om locatie te vinden
Passanten ontdekte de man en schakelden de hulpdiensten in. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. De hulpdiensten hadden grote moeite de locatie te vinden. Ook het uitrijden van de ambulance ging gepaard met de nodige handelingen als het omzagen van stronken en een boom en het uit de bossen duwen van de ambulance. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.