Man en vrouw aangehouden voor diefstal buitenboordmotor

Man en vrouw aangehouden voor diefstal buitenboordmotor

RAAMSDONKSVEER – Op aanwijzing van de aangever kon de politie zaterdagavond een man en een vrouw aanhouden. In de kofferbak van hun auto lag een gestolen buitenboordmotor.


Op zaterdag 23 meiĀ 2020 om 18.50 uur meldde een aangever zich telefonisch bij de politie. Er was vanaf een boot in de Biesbosch een buitenboordmotor gestolen. De aangever reed op de A27 achter de auto aan waar die in lag. In de auto zouden een man een vrouw zitten. Meerdere politie-eenheden keken uit naar de betreffende auto en om 19.00 uur kwam hij in beeld. De informatie klopte want de motor lag er in. De man, 29 jaar, en de vrouw, 46 jaar en beide uit Eindhoven, zijn aangehouden. De motor kon direct terug naar de eigenaar. Het tweetal is aan het bureau ingesloten.