Man (32) aangehouden voor schietpartij in Rijen

Foto: Marcel van Dorst

Man (32) aangehouden voor schietpartij in Rijen

RIJEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 32-jarige verdachte uit Oosterhout aangehouden in verband met de schietpartij. De verdachte zat in een auto die op de plaats van het incident weggereden zou zijn. Het voertuig werd gecontroleerd en beide inzittenden werden mee naar het politiebureau genomen. Daar werd de Oosterhouter gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Wat zijn rol in deze is geweest is niet duidelijk.


Andere verdachte
Naar de andere verdachte, van wie de identiteit bekend is, wordt nog gezocht. De politie verzoekt de verdachte zich te melden. Op de plaats van het delict heeft een groot gedeelte van de nacht een forensisch- en tactisch rechercheonderzoek plaats gevonden waarbij sporen zijn veiliggesteld en getuigen zijn gehoord.
LEES OOK:

Schietpartij in Rijen, verdachte op blote voeten op de vlucht

Dader schietpartij Rijen nog voortvluchtig