Dader schietpartij Rijen nog voortvluchtig

Foto: Marcel van Dorst

Dader schietpartij Rijen nog voortvluchtig

RIJEN – De dader van de schietpartij zaterdagavond aan de Karel Doormanstraat is nog op de vlucht. De man schoot gisteren, volgens getuigen, zijn buurman neer. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Volgens omwonenden zou het gaan om een drugs gerelateerd incident. Het zou al langer onrustig zijn in de straat.

Klopjacht op dader
De dader ging er na zijn daad op blote voeten vandoor en wist tot nu toe uit handen van de politie te blijven. Direct na het incident werd de omgeving omsingeld met politieagenten en zocht ook een politiehelikopter mee naar de dader. In- en uitvalswegen rondom Rijen werden bewaakt door de politie en er werd een arrestatieteam ingezet. Alles nog zonder succes. Ondanks dat de politie weet wie de dader is werd hij nog altijd niet gearresteerd. De politie roept dan ook op aan de dader om zich te melden.

Het onderzoek in de woning is tot laat in de nacht voortgezet.
LEES OOK:

Schietpartij in Rijen, verdachte op blote voeten op de vlucht