Politie schiet bij incident in Halsteren, verdachte overlijdt

Stockfoto – MaRicMedia

Politie schiet bij incident in Halsteren, verdachte overlijdt

HALSTEREN – Bij een incident in een woning aan het Klaverblad Halsteren heeft de politie zaterdagochtend het wapen gebruikt en geschoten. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Het zou gaan om een verwarde man die zichzelf met een mes aan het verwonden zou zijn. De politie zou de man hebben neergeschoten maar onduidelijk is of dat de doodsoorzaak is. Er raakte geen politieagenten gewond.

Traumahelikopter
Er werd een traumahelikopter gealarmeerd naar het Klaverblad in Halsteren, mogelijk de plaats van het incident. De traumahelikopter is halverwege geannuleerd en hoefde niet meer ter plaatse te komen.

Vier keer geschoten
Volgens een omwonende werden er in totaal vier schoten gelost, binnenin een woning. Op het adres zouden drie mannen wonen, een van hen zou de politie nog gebeld hebben. De omwonende hoorde ook dat de politie binnen een deur heeft geramd.