Carport en woning getroffen door brand

Foto: Harrie Grijseels

Carport en woning getroffen door brand

MARIAHOUT – Aan de Meerven in Mariahout is rond middernacht brand uitgebroken onder een carport en overgeslagen naar het woonhuis. De bewoners konden tijdig de woning verlaten en bleven ongedeerd. De spullen die onder de carport stonden zijn verloren gegaan waaronder een tractor. De brandweer heeft een ara die op de veranda stond kunnen redden.


Oorzaak niet bekend
Waardoor de brand is ontstaan gaat de politie morgen een onderzoek naar doen. De woning word vannacht bewaakt en politie sluit brandstichting niet uit. Ook de woning van de buren heeft enige schade opgelopen onder meer een rolluik en twee ramen zijn door de brand gesneuveld. De brand werd bestreden door onder meer korpsen uit Lieshout, Beek en Donk, Aarle-Rixtel en Helmond.