Gea Godwaldt, afscheid nemen in Made met erehaag en bellenblaas

Gea Godwaldt, afscheid nemen in Made met erehaag en bellenblaas

MADE – Dochter Laura heeft op haar Facebook een rouwkaart online gezet waarin wordt opgeroepen om met een erehaag afscheid te komen nemen van Gea Godwaldt. Op de kaart staat te lezen;


Geetje met haar stralende glimlach, charismatische uitstraling, ondeugende knipoog, luisterend oor, wijze raad, interesse, complimenten, puurheid, passie voor de mens en met haar hart en ziel op de juiste plaats.

Wat had ze toch fantastische kwaliteiten, ze was eerlijk, trots, oprecht, creatief, meedenkend, inlevend, krachtig, authentiek, warm, intens, sociaal, sprankelend, mooi, zorgzaam, levenslustig, moedig, rustig, als zij het nodig vond, respectvol, ambitieus, professioneel, energiek, positief, attent, inspirerend, daadkrachtig.
Ze zocht altijd naar oplossingen. Een kanjer die vol zat met idee├źn. Ze was een echte levensgenieter en gevoelsmens.

En wat hield ze toch van wandelen, dieren, de natuur, feestjes, gezelligheid, communiceren, stappen in Breda, mensen, liefdadigheid, terrasjes, het vak als leerkracht en als staflid, kinderen coachen en raad geven, nieuwe projecten en uitdagingen, de zee, het strand, mooie vakanties, rotsen, bergen, bloemen.

Wat was ze toch een heerlijk mens EN een geweldige moeder; we gaan haar intens missen en zullen het leven voortzetten met al haar lieve woorden.
De kracht die ze ons heeft gegeven zullen we altijd bij ons houden.”


Maandag 25 mei zal een erehaag worden gevormd om 14:45 uur in de Romboutsstraat en de Norbartstraat in Made, rondom de school waar ze juf was. De rouwstoet eindigt bij school waar u een laatste groet kunt brengen door langs de rouwauto te lopen. Fijn als u bellenblaas mee wilt brengen. Houdt u wel rekening met de 1,5 meter regel en kom zo veel mogelijk met de fiets. Komt u met de auto parkeer dan een paar straten verderop en niet in de genoemde straten.Lees ook:

Harde klap in Made na gezinsdrama, wijkagent Wesley staat inwoners bij

Emotionele oproep op Facebook dochter Laura na gezinsdrama Made

Schooljuf en haar man dood door gezinsdrama in woning Made