Bootje huren in Drimmelen; weken van te voren reserveren wegens drukte

Archieffoto: Marcel van Dorst

Bootje huren in Drimmelen; weken van te voren reserveren wegens drukte

DRIMMELEN / HANK – Wie met het mooie weer lekker het water op wil met een gehuurde boot of sloep komt bedrogen uit. Alleen als je van te voren reserveert kun je varen, maar dan moet je nu nog weken geduld hebben, alles is volgeboekt!

Met de warme Hemelvaartsdag achter de rug kunnen de verhuurders terugkijken op een succesvolle dag. Alle boten waren verhuurd en er deden zich geen incidenten voor. De 1,5 meter werd keurig in acht genomen.

Uitgebreide instructies
Sommige botenverhuurders, zoals eigenaar Lion Weterings in jachthaven Vissershang geven uitgebreide instructies om problemen te voorkomen. “We raden af om door de smalle Sloot van Sint Jan te gaan. De mensen kunnen beter buitenom varen, want daar is meer ruimte en ook meer wind wat op deze zomerse dagen wel lekker is.”