Undercover met tweede seizoen vanaf 6 september op Netflix

Foto: Netflix

Undercover met tweede seizoen vanaf 6 september op Netflix

Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws voor fans van Undercover. Het tweede seizoen van de hitserie verschijnt namelijk 6 september op Netflix, zo meldt RTL Boulevard. De nieuwe reeks staat in het teken van illegale wapenhandel.


De hoofdrollen in het tweede seizoen worden weer gespeeld door Anna Drijver (Kim de Rooij), Tom Waes (Bob Lemmens) en Frank Lammers (Drugsbaas Ferry). Kim werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie, terwijl Bob nog steeds aan de slag is als agent. Waar het eerste seizoen draaide om de drugswereld in Noord-Brabant, gaat het in de tweede reeks over illegale wapenhandel. Het duo ontdekt een netwerk dat is gestart in Syrië en inmiddels is uitgebreid naar België. Bob gaat weer undercover.

Breda
In het tweede seizoen is kickbokser Rico Verhoeven uit Halsteren te zien. Verhoeven speelt de bodyguard van drugsbaas Ferry Bouman (Frank Lammers). Hij is onderdeel van de nieuwe entourage van Bouman en ze leren elkaar kennen in de gevangenis. Opnames voor het tweede seizoen waren onder meer in Breda.

Derde seizoen
Naast de releasedatum die vandaag bekend is gemaakt, kan Lina Brouneus, directeur co-production & acquisition, ook bevestigen dat er inderdaad een derde seizoen van Undercover komt. Eerder praatte Elise Schaap haar mond al voorbij toen ze te gast was in de talkshow van Eva Jinek.