International volleybalster Yvon Belien stapt over van Galatasaray (Turkije) naar Il Bisonte Firenze (Italië)

Foto: Harm van Leuken

International volleybalster Yvon Belien stapt over van Galatasaray (Turkije) naar Il Bisonte Firenze (Italië)

BUDEL – International Yvon Belien maakt de overstap van Galatasaray naar Italië. De volleybalster uit Budel heeft een contract getekend bij Il Bisonte Firenze. “Ik moet me half augustus melden, maar of we dat gaan redden weet ik niet. Met de coronasituatie in Italië heb ik geen rekening gehouden.”

Foto: Harm van Leuken

De interesse van Firenze sluimert al een paar jaar en daarom was de keus voor de Budelse, die al eerder in de Italiaanse competitie speelde, niet moeilijk. “In mijn achterhoofd wist ik, dat ik niet te lang moest wachten. Veel clubs verkeren in financiële nood. Dan zijn er weinig plekken te vergeven en moet je niet te lang wachten in deze tijd.”