Dode bij ernstig ongeval met meerdere vrachtwagens op A67

Foto: Rico Vogels

Dode bij ernstig ongeval met meerdere vrachtwagens op A67

BLADEL – Op de snelweg A67 bij de grens met België, niet ver van Bladel, is dinsdagmiddag een ernstig ongeval gebeurd. Op foto’s is te zien dat een tankwagen met gevaarlijke stoffen in brand is gevlogen. Bij het ongeval is één chauffeur om het leven gekomen. Of er ook gewonden zijn is op dit moment niet bekend. De omgekomen chauffeur heeft lange tijd bekneld gezeten in zijn voertuig. Vanwege het explosiegevaar van de in brand gevlogen tanktrailer kon de chauffeur pas geborgen worden toen het gevaar geweken was.

Volgens het Vlaams Verkeerscentrum is de snelweg in beide richtingen volledig afgesloten. Er is een omleiding ingesteld. Verkeer richting Antwerpen wordt omgeleid via Tilburg en Breda (A2, A58, A16/E19).

Foto: Rico Vogels