Emotionele oproep op Facebook dochter Laura na gezinsdrama Made

Emotionele oproep op Facebook dochter Laura na gezinsdrama Made

MADE – De dood van de 47-jarige juf Gea, die vrijdag samen met haar man dood werd gevonden in hun huis in Made, maakt op veel verschillende plekken groot verdriet en emoties los. Haar dochter doet in een emotionele Facebookpost een oproep: 

Abrubt ontnomen
,,Onze lieve Gea die zo van het leven heeft genoten is ons abrupt ontnomen. Ze was de liefste moeder, dochter en zus die je je wensen kan… Nu willen wij er voor haar zijn om de nagedachtenis aan haar zo mooi mogelijk voort te zetten.”

Laura schrijft dat zij, familie en vrienden haar moeder ‘verschrikkelijk gaan missen’.  ,,Graag ontvangen wij jullie herinneringen per post, Whatsapp, Facebook of condoleanceregister… We willen hier samen doorheen komen.”

Een van de mooie herinneringen aan Gea komt van carnavalsvereniging De Plakkers. “Dit bericht heeft ons diep geraakt. Het laat ons niet los”, staat te lezen op de Facebookpagina van de carnavalsvereniging. “Ongeloof en verbijstering! Dit bericht heeft ons diep geraakt. Ons medeleven en onze gedachten gaan vooral uit naar Laura en haar familie! Wij leven enorm mee.”

Online is ook een condoleanceregister geopend.