Weer enorme wachtrij voor reservering Efteling

Foto: Marcel van Dorst

Weer enorme wachtrij voor reservering Efteling

KAATSHEUVEL – Het is voor de bezoekers die een dagje Efteling willen reserveren doorbijten en vooral…. wachten! Rond elf uur was de virtuele wachtrij voor het reserveren van kaartjes meer dan een uur. Ook werd op sociale media geklaagd over technische problemen, maar het park kon dit nog niet bevestigen. De wachtrij ging maandag rond tien uur open. Een uur later stonden ruim 21.000 bezoekers in de virtuele rij.


Reserveren
Bezoekers die het park willen bezoeken moeten vanwege de corona-crisis van te voren reserveren. Voor abonnementhouders is het overigens niet meer mogelijk om te reserveren. Zij waren dit weekend al aan de beurt. Ook toen was de belangstelling heel groot. Het park is voor deze groep al volgeboekt tot en met Pinksteren.

Testdagen
De Efteling is sinds maandagmorgen voor het eerst sinds ruim twee maanden open. Het gaat om een van de twee testdagen voor vierduizend ‘vaste klanten’; vanaf 20 mei zijn ook andere bezoekers welkom.