Schooljuf en haar man dood door gezinsdrama in woning Made

De politie heeft onderzoek gedaan in en achter de woning. Foto: Marcel van Dorst

Schooljuf en haar man dood door gezinsdrama in woning Made

MADE – De verslagenheid is groot in Made na het drama en de vondst vrijdagochtend van twee levenloze lichamen in een woning aan de Hooimijt. Het stel wat er woonde, Gea Godwalt en haar man Richard. Zij een enthousiaste kinderjuf op basisschool de Stuifhoek, hij een eigen onderneming als timmerman. De namen gonsde al geruime tijd door het dorp Made. Het stel is augustus vorig jaar getrouwd en waren net in hun nieuwe woning ingetrokken.

,,Waar we bang voor waren, blijkt waar te zijn‘’, zegt de schoolbestuurder tegenover BN de Stem.  ,,Een van de twee overledenen is onze juf Gea Godwaldt.” Reint Bos noemt haar enorm bevlogen. ,,Ze had veel warmte naar kinderen, ouders en collega’s.” Ze was lid van het managementteam en begeleidde als kindercoach veel leerlingen. Reint Bos wenst familie, vrienden, haar collega’s, de kinderen en ouders van De Stuifhoek heel veel sterkte bij het verschrikkelijke nieuws.

Gezinsdrama
De politie heeft ondertussen het onderzoek afgerond en gaat uit van een gezinsdrama. Verder doet de politie daar geen mededelingen over.