Politie nog druk bezig met onderzoek na ontdekking twee doden in woning Made

Foto: Marcel van Dorst

Politie nog druk bezig met onderzoek na ontdekking twee doden in woning Made

MADE – De politie is nog druk bezig met het onderzoek na de ontdekking van twee levenloze lichamen in een nieuwbouwwoning aan de Hooimijt in Made. Volgens bewoners zou het gaan om de twee bewoners van de woning. Over de toedracht is nog niets bekend.

Het stel werd vrijdagochtend ontdekt toen er geen contact met een van beide gelegd kon worden. Bij aankomst bij de woning werd niet opengedaan en werden de hulpdiensten gealarmeerd. Deze vonden het stel in de woning, hulp mocht toen niet meer baten.

Meer informatie
De politie sluit vooralsnog niets uit. Zondag later op de dag hoopt de politie met verdere informatie te komen aldus de politiewoordvoerster. “Vanmiddag hebben we nog een call met het onderzoeksteam en hopen we met meer informatie te komen. Voordat we dat doen zullen we eerst de nabestaanden informeren.”