Meerdere gewonden bij ernstig ongeval Helmond

Foto: Sem van Rijssel

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval Helmond

HELMOND – Bij een ernstig ongeval op de N279 in Helmond zijn zondagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Volgens een getuige ter plaatse zou het gaan om vijf gewonden. In totaal werden vijf ambulances en twee traumahelikopters gealarmeerd. In totaal waren er drie voertuigen bij betrokken. Eén van de voertuigen was bezig met een inhaalactie en ramde daar twee tegenliggers waarvan één frontaal.

Het ongeluk gebeurde rond half drie zondagmiddag en trok veel bekijks van omstanders. De weg waar het ongeluk gebeurde, maakt deel uit van de doorgaans drukke verbindingsroute tussen Den Bosch en Roermond. Over de ernst van de verwondingen van de slachtoffers is niets bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.