Burgemeester Gert de Kok leeft mee met nabestaanden; ‘Familiedrama heeft grote impact’

Foto: Marcel van Dorst

Burgemeester Gert de Kok leeft mee met nabestaanden; ‘Familiedrama heeft grote impact’

MADE – Burgemeester Gert de Kok toont zijn medeleven op de pagina van de gemeente Drimmelen. Eerde kwam de burgemeester ook al met een verklaring op de site waarin hij stil stond bij de gebeurtenis. Toen nog niet wetende dat het een familiedrama betrof.


Drama in relationele sfeer
“Vandaag heeft de politie bevestigd dat de levenloze lichamen die gevonden zijn in het huis aan de Hooimijt in Made de bewoners van het huis zijn. Het gaat om een drama in de relationele sfeer.”

Foto: Marcel van Dorst

Tragische gebeurtenis
“Een tragische gebeurtenis die maar moeilijk te bevatten is en die een grote impact heeft op degenen die achterblijven: in de eerste plaats op hun familie, maar ik denk ook aan vrienden, collega’s en omwonenden in de nieuwe wijk waar ze nog maar kort woonden. Het betekent ook dat de leerlingen, ouders en team van basisschool De Stuifhoek geconfronteerd worden met het verlies van hun juf. Samen met de hulpdiensten proberen we de nabestaanden bij te staan waar dat kan. Mede namens het gemeentebestuur wens ik ze veel sterkte toe in de komende periode.” Aldus de burgerde van de Gemeente Drimmelen waar Made onder valt.

Bloemen en tekeningen
Voor de betreffende woning liggen al diverse bloemen, tekeningen en knuffels ter nagedachtenis aan het familiedrama wat zich achter die deur heeft afgrspeeld.

Foto: Marcel van Dorst