Bestelauto door brand zwaar beschadigd in Tilburg

Foto: Jack Brekelmans

Bestelauto door brand zwaar beschadigd in Tilburg

TILBURG – De brandweer moest in de nacht van zaterdag op zondag twee keer uitrukken voor een melding van een autobrand. De eerste vond plaats in de Kruidenlaan en werd rond kwart voor drie ontdekt. Deze bestelbus brandde aan de voorkant volledig uit. Een auto die vlakbij geparkeerd was, raakte beschadigd.

Politie blust brand
Om kwart over drie was het raak aan de Mullegenstraat. Hier was een surveillance-eenheid van de politie eerder aanwezig dan de brandweer. Een agent aarzelde geen ogenblik, pakte een tuinslang en bluste de beginnende autobrand. De snelle actie van de agent voorkwam dat deze auto volledig uitbrandde.

Foto: Jack Brekelmans

Brand op balkon
De brandweer moest eerder al uitrukken voor een balkonbrand aan de Rubinsteinstraat. Of deze branden met elkaar te maken hebben wordt onderzocht. Vooralsnog zijn daar geen aanwijzingen voor.