(VIDEO) Kleine schuurbrand naast woning aan de Heikantsestraat in Oosteind

Foto: Marcel van Dorst

(VIDEO) Kleine schuurbrand naast woning aan de Heikantsestraat in Oosteind

OOSTEIND – De brandweer is zaterdagmiddag met meerdere voertuigen uitgerukt naar een schuurbrand naast een woning aan de Heikantsestraat in Oosteind. Na de eerste melding, die omstreeks kwart over zes bij de meldkamer binnenkwam, werd enkele minuten later opgeschaald naar middelbrand. Het betrof een oude varkensstal die niet meer in gebruik was. De brand ontstond in het midden van de schuur en was snel onder controle. 

De brandweer kon niet voorkomen dat er veel schade aan de schuur ontstond. Een auto die in de schuur geparkeerd stond liep flinke rookschade op. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Er raakte niemand gewond.