Weer autobranden in Brabant, aanmaakblokjes bij auto in Eindhoven

De autobrand in Helmond. Foto: Harrie Grijseels

Weer autobranden in Brabant, aanmaakblokjes bij auto in Eindhoven

HELMOND / EINDHOVEN – Een auto op een parkeerplaats aan de Scharstraat in Helmond is woensdagnacht door brand verwoest. Ook twee andere auto’s op de parkeerplaats raakten door het vuur beschadigd. De auto’s stonden al enige tijd geparkeerd wat de kans op een technisch mankement nihil maakt en brandstichting aannemelijk is.


Eindhoven
Aan de Tivolilaan in Eindhoven wist een voorbijganger woensdagavond laat juist te voorkomen dat een auto in vlammen opging. Hier werden zowel aan de voor- als aan de achterkant van de auto aanmaakblokjes gevonden. De vrouw heeft een man zien wegrennen.

In Eindhoven werden aanmaakblokjes gevonden. Foto: Dave Hendriks