Uitslaande brand verwoest schuur in Hulsel

Foto: Rico Vogels

Uitslaande brand verwoest schuur in Hulsel

HULSEL – Aan het Vooreind in Hulsel is zondagnacht een schuur in vlammen opgegaan. Het vuur werd rond kwart over twee opgemerkt. Een oplettende buurtbewoonster bemerkte de brand en alarmeerde de bewoners die in de woonboerderij voor de schuur wonen. Het gezin heeft een veilig heenkomen kunnen vinden. De brandweer rukte met groot materieel uit. Ook een 30.000 liter tankwagen uit België werd gealarmeerd.

De schuur, waar hout, gereedschappen en een geheel gerenoveerde Willy’s Jeep in stonden mag als geheel verloren beschouwd worden. Halverwege de brand stortte het dak in en was er niets meer over van de schuur.

De brandweer heeft de woning en een naastgelegen pand voor groeps-accommodatie, nat gehouden om verdere uitbraak te voorkomen. Ook werd aan het einde van het perceel in de gaten gehouden dat het vliegvuur verderop geen schade berokkende. De brandweer is geruime tijd bezig geweest met het nablussen van de schuur.