Personenauto op carpoolplaats aan de Kampspoor in Boxtel volledig uitgebrand

Foto: Sander van Gils

Personenauto op carpoolplaats aan de Kampspoor in Boxtel volledig uitgebrand

BOXTEL – Vrijdagnacht werd de brandweer rond 2.40 uur gealarmeerd voor een autobrand op de carpoolplaats aan de Kampspoor in Boxtel. In eerste instantie was onduidelijk over de exacte locatie van de brand, brandweerlieden van zowel Boxtel als Sint-Michielsgestel waren op onderweg.

Lichterlaaie
Bij aankomst stond het voertuig al volledig in lichterlaaie, ook de bosschages eromheen hadden reeds vlam gevat. Met water en schuim waren de vlammen snel gedoofd. Wel moest men nog enige tijd nablussen. Een bergingsbedrijf heeft het uitgebrande wrak afgevoerd. Hoe de auto op de carpoolplaats terecht kwam en over de oorzaak van de brand is nog weinig bekend, de politie is een onderzoek gestart.