NAC hervat maandag 11 mei de training in Zundert

De train zal besloten zijn. Foto: Marcel van Dorst

NAC hervat maandag 11 mei de training in Zundert

BREDA / ZUNDERT – Na de versoepeling van de maatregelen rondom het COVID-19-virus, gaat de hoofdmacht van NAC weer trainen. Maandag 11 mei mag de selectie in kleine groepen met inachtneming van de opgelegde maatregelen het trainingsveld weer op. Let op! Alle trainingen zijn tot nader order besloten en kunnen dus niet bezocht worden.

In Zundert wordt de komende dagen hard gewerkt om alle ruimtes COVID-19-proof te maken. Dit wil zeggen dat iedereen zich zo nog wel aan de regels kan houden en 1,5 meter afstand moet kunnen houden. Er zijn looproutes gecreëerd zodat iedereen zo weinig mogelijk fysiek contact met elkaar heeft. De kleedruimtes en de eetruimte blijven gesloten en de spelers betreden de binnenruimtes zo weinig mogelijk. Voordat de spelers op het trainingscomplex komen worden zij geacht eerst hun handen te desinfecteren. Tijdens de trainingen wordt de anderhalf meter regel gehanteerd.