Achtergelaten personenauto uitgebrand in zandpad buitengebied Oirschot

Foto: Sander van Gils

Achtergelaten personenauto uitgebrand in zandpad buitengebied Oirschot

OIRSCHOT – Rond 4.00 uur hebben onbekenden donderdagnacht een personenauto achtergelaten en in brand gestoken op de Hedingsesteeg in het buitengebied van Oirschot. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was brandde het voertuig volledig uit. De vlammen waren snel gedoofd maar men is nog enige tijd bezig geweest met het nablussen. Een buurtbewoner ontdekte de brand nadat hij was gaan kijken toen hij verdachte geluiden hoorde. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd. De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van de uitgebrande auto en wie deze brandstichting op zijn kerfstok heeft.


Foto: Sander van Gils