Tweetal aangehouden na verduisteren Audi RS 3 in Breda

Foto: Perry Roovers

Tweetal aangehouden na verduisteren Audi RS 3 in Breda

BREDA – Twee inzittenden van een auto zijn maandagavond aangehouden op de Nieuwe Haagdijk in Breda. Ze zijn door de politie meegenomen naar het politiebureau. De twee huurde een Audi RS 3 die niet teruggebracht werd. Het tweetal wilde een nieuwe wagen huren. 

Foto: Perry Roovers

De politie kwam met meerdere politiewagens rond 18.00 uur om een auto te stoppen op de Haagdijk in Breda. De twee inzittenden werden gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau. 

Het tweetal wordt verdacht van verduistering van de Audi. De wagen is volgens de politie zo’n 100.000 euro waard. Het voertuig was dinsdagochtend nog niet teruggevonden. De auto staat inmiddels internationaal gesignaleerd, laat een politiewoordvoerder weten. De mannen zitten nog altijd vast.