Brandend voorwerp naar binnen gegooid bij huis in Oss

Foto: Gabor Heeres

Brandend voorwerp naar binnen gegooid bij huis in Oss

OSS – Bij een woning aan de Slotgracht in Oss is in de nacht van donderdag op vrijdag brand gesticht. Volgens direct omwonenden zou iemand een keukenraam hebben vernield en daarna een brandend voorwerp naar binnen hebben gegooid. Dat gebeurde rond 3.15 uur in het diepst van de nacht. De politie was binnen enkele minuten ter plaatse en ook de brandweer liet niet lang op zich wachten. Buren wisten al snel te vertellen dat er niemand in de woning aanwezig was toen de brand ontstond.


Sleutel
Nieuwe bewoners zouden volgens een van hen morgen de sleutel krijgen van het huis. Met een grote ram werd de voordeur van het huis door de brandweer geforceerd waarna de ontstane brand snel kon worden geblust. De politie doet onderzoek naar de achtergronden van de brand.