Fietser geschept door auto op Landbouwlaan in Berghem

Foto: Gabor Heeres

Fietser geschept door auto op Landbouwlaan in Berghem

BERGHEM – Bij een ongeval op de Landbouwlaan in Berghem is woensdagmiddag een fietser gewond geraakt. De oudere man werd rond 12.15 uur geschept door een auto toen hij ter hoogte van basisschool De Fonkeling de weg overstak. Dat moet een flinke klap zijn geweest getuige de enorme schade die de auto opliep en het feit dat de fiets ongeveer 10 meter werd weggeslingerd.

Vooruit vernield
De voorruit van de Volvo C30 werd volledig vernield, het dak raakte beschadigd en er zaten bloedsporen op het portier. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij zou volgens een politieman mogelijk een hersenschudding hebben opgelopen maar over zijn verdere verwondingen is niets bekend. Van een getuige en de betrokken automobilist zijn door de politie verklaringen opgenomen. Hoe het ongeval precies is gebeurd is bij ons niet bekend.