NAC ook komend seizoen in Keuken Kampioen Divisie

NAC trainer Peter Hyballa ook volgend seizoen trainer – Foto: Marcel van Dorst

NAC ook komend seizoen in Keuken Kampioen Divisie

BREDA / ZEIST – NAC uit Breda speelt ook komend seizoen in een ongewijzigde Keuken Kampioen Divisie. Dat besliste de KNVB vrijdagmiddag in Zeist. Nadat de regering dinsdag bekendmaakte dat voetbalwedstrijden tot 1 september verboden zijn in Nederland, besloot de KNVB de eredivisie en eerste divisie per direct te beĆ«indigen waarbij de huidige stand als eindstand is genomen.

Lege stadions
Wanneer het nieuwe seizoen in de eerste divisie van start gaat, is volstrekt onduidelijk. Verder heeft het er alle schijn van dat voetbalwedstrijden de rest van dit kalenderjaar in lege stadions worden gespeeld aangezien er pas in de lente van 2021 een vaccin tegen coronavirus wordt verwacht.

Wel een prijs maar geen promotie – Foto: Marcel van Dorst

Op 8 maart speelde NAC zijn laatste wedstrijd. In het Rat Verlegh Stadion werd Roda JC die bewuste zondagmiddag met 4-1 verslagen met Mounir El Allouchi als voorlopige laatste doelpuntenmaker in het geel-zwarte shirt.