(VIDEO) Ernstig ongeval met motoren op Bosscheweg in Drunen, 10-jarige jongen komt om het leven

Foto: Sander van Gils

(VIDEO) Ernstig ongeval met motoren op Bosscheweg in Drunen, 10-jarige jongen komt om het leven

DRUNEN – Op de Bosscheweg in Drunen is een ernstig ongeval gebeurd waarbij zeker twee motoren zijn betrokken. De jongenszot volgens getuigen op een mini-crossmotor en kwam in botsing met een motorrijder. Zowel de jongen als de motorrijder raakten ernstig gewond. Zij werden ter plaatse gereanimeerd door de hulpverleners. Voor de jongen mocht dat helaas niet meer baten. De motorrijder is met zeer ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Sander van Gils

Hulpdiensten rukte massaal uit naar de plaats van het ongeval. Vier ambulances, politie, brandweer en twee traumahelikopters kwamen ter plaatse. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens een omstander wordt er één persoon gereanimeerd. De Bosscheweg is afgesloten. De plaats van het ongeval is afgeschermd met schermen.