(VIDEO) Fietser steekt man neer op Teteringsedijk in Breda

Foto: Perry Roovers

(VIDEO) Fietser steekt man neer op Teteringsedijk in Breda

BREDA – De politie is op zoek naar fietser met een Oost-Europees uiterlijk die in Breda donderdagavond iemand neerstak terwijl hij hem op de fiets passeerde. Het steekincident gebeurde op de Teteringsedijk in Breda. Het slachtoffer werd rond kwart voor negen ’s avonds meerdere malen gestoken en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto: Perry Roovers

Camerabeelden
Het slachtoffer zou buiten levensgevaar zijn. De politie doet onderzoek. In het onderzoek worden onder meer camerabeelden bekeken en mogelijke getuigen gehoord. Er is een signalement van de verdachte vrijgegeven. Het gaat om een man met een Oost-Europees uiterlijk, met een donkere broek en jas. Hij ging er op een donkere fiets vandoor.