Auto belandt over een sloot in weiland en slaat over de kop

Foto: Harrie Grijseels

Auto belandt over een sloot in weiland en slaat over de kop

ASTEN – Bij een bizar ongeval op de Zeilhoekweg in Asten is een auto vanaf de provinciale weg over de sloot gevlogen en in een weiland beland. Daarbij sloeg de wagen nog over de kop. De drie inzittenden kwamen er nagenoeg zonder ernstige kleerscheuren vanaf. Voor zover bekend is één persoon gewond naar het ziekenhuis gebracht. Een ander is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee. De derde kwam met de schrik vrij.


Alcohol
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. De politie vermoedt dat een klapband de oorzaak kan zijn. Er zpu mogelijk ook alcohol in het spel zijn maar dat zal een bloedproef verder uit moeten wijzen.