Bos en heidebrand aan Heidebaan Tilburg
Bos en heidebrand aan Heidebaan Tilburg
Bos en heidebrand aan Heidebaan Tilburg
Bos en heidebrand aan Heidebaan Tilburg
Bos en heidebrand aan Heidebaan Tilburg
Bos en heidebrand aan Heidebaan Tilburg

Bos en heidebrand aan Heidebaan Tilburg

TILBURG – Op de Heidebaan in Tilburg heeft een flinke brand gewoed. De brandweer schaalde groot op, een stuk van ongeveer 150 bij 150 meter stond in brand. De brandweer had de brand snel onder controle en kon uitbreiding van de brand voorkomen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.


Meer natuurbranden in Brabant
Er waren vandaag meerdere bosbranden. Ook aan de Deurnese Peel is op dit moment een grote brand. Door de extreme droogte is het gevaar op natuurbrand extreem groot. Wat je moet doen om natuurbranden te voorkomen lees je hier.