Wegwerkzaamheden aan A59 langer vanwege corona

Foto: Iwan van Dun

Wegwerkzaamheden aan A59 langer vanwege corona

BRABANTRijkswaterstaat voert gepland onderhoud uit aan de snelweg A59. De weg is hierdoor afgesloten van vrijdag 17 april 21.00 uur tot dinsdag 21 april 2020 05.00 uur tussen knooppunt Empel en knooppunt Hooipolder in de richting van Breda en Rotterdam.

Foto: Iwan van Dun

Corona
Rijkswaterstaat en bouwbedrijven houden ook tijdens werkzaamheden aan de wegen rekening met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor het onderhoud aan de A59 betekent dit dat de weg beide weekenden 1 dag langer afgesloten is dan aanvankelijk gepland. Dit komt doordat de aannemer minder mensen en minder materieel tegelijkertijd op een wegdeel kan inzetten. Door 1 dag extra in de planning op te nemen, kan het geplande noodzakelijke onderhoud toch veilig worden uitgevoerd.